راهنمای جامع انتخاب کابل شارژر

تنوع کابل‌های شارژر و دسترسی راحت و ارزان کاربران به آن‌ها، این محصول را به یکی از پراستفاده‌ترین محصولات الکترونیکی در بازار لوازم الکترونیک تبدیل کرده است. کابل‌های شارژر امروزه بسیار ساده و با کمترین زمان استفاده هستند. با این حال، زمان و تلاش زیادی برای رسیدن به این مرحله صرف شده است.

پیدایش این کابل‌ها به اواخر قرن نوزدهم، پیش از تلفن‌های همراه برمی‌گردد. توماس ادیسون، مخترع مشهور آمریکایی، نخستین سیستم توزیع نیرو را سال ۱۸۸۲ میلادی در نیویورک سیتی بنا کرد. کابل مورد استفاده او، در واقع مفتول کلفت مسی بود که با کنف و قیر پوشانده شده بود. با ظهور پوشش‌های پلاستیکی در سال ۱۸۸۴، کابل‌های انعطاف‌پذیری بیشتری پیدا کردند. در نیمه نخست قرن بیستم، کابل‌های دوتایی پوشیده با پلیمر وینیل کلرید (پی وی سی) سرعت انتقال جریان الکتریکی را به طرز چشمگیری افزایش دادند. سیم‌های آلومینیومی در دهه ۱۹۶۰ وارد عرصه شدند و جایگزین ارزان‌تری برای مس بودند. امروزه عموماً کابل‌های موجود سه‌تایی با پوشش پی وی سی و یک لایه محافظ هستند.

امروزه کابل‌ها فقط برای توزیع نیرو استفاده نمی‌شوند. کابل‌های شارژر موبایل علاوه بر انتقال نیرو و جریان الکتریسیته، انتقال داده و اتصال تلفن هوشمند به دستگاه‌های دیگر مانند کامپیوتر، لپتاپ و خودرو را نیز انجام می‌دهند. برای انجام همه این کارها، لازم است تلفن همراه شما با رابط (پورت) کابل مطابقت داشته باشد.

بنابراین اولین نکته برای خرید کابل شارژر، شناختن نوع کابل مورد نیازتان است. انواع پورت‌های کابل که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرند عبارت است از:

– کابل‌های تایپ سی: پورت استاندارد کابل‌های شارژر برای تلفن‌های هوشمند اندرویدی است. امروزه بسیاری از تبلت‌ها نیز به این پورت متصل می‌شوند. مزیت آن این است که هنگام اتصال، بالا و پایین بودن آن مهم نیز و قابلیت اتصال به تلفن همراه در هر دو طرف را دارد.

– کابل‌های لایتنینگ (آیفون): این کابل‌ها مخصوص محصولات شرکت اپل هستند. بعد از آیفون ۵ تمام آیفون‌ها به این پورت متصل می‌شوند.

– کابل‌های میکرو یو اس بی: بیشتر در نسخه‌های قدیمی‌تر تلفن‌های همراه اندرویدی استفاده می‌شود. برخلاف کابل‌های تایپ سی و لایتنینگ، در این کابل‌ها بالا و پایین بودن پورت مهم است.

(از راست به چپ) کابل با رابط تایپ سی، لایتنینگ و میکرو یو اس بی

در مورد همه این کابل‌ها، بعضی از آن‌ها امکان انتقال داده را نیز دارند یعنی می‌توان با اتصال آن‌ها به کامپیوترها، فایل‌ها را از تلفن همراه به سیستم دیگر انتقال داد. بنابراین هنگام خرید کابل شارژر، باید به دقت کنید کابل مدنظرتان امکان انتقال داده را دارد یا خیر.

طول کابل‌ها متغیر است و به نیاز کاربر بستگی دارد. به طور کلی، طول کابل تأثیر کمی روی سرعت شارژ دارد و تا زمانی که طول کابل بیشتر از یک متر نباشد تأثیر چندانی روی سرعت جریان الکتریسیته ندارد. سرعت انتقال داده‌ها به طول کابل ارتباطی ندارد.

سرعت شارژ کابل به آمپر آن بستگی دارد. هر چه عدد جریان کابل آمپر بالاتری باشد، سرعت شارژ نیز بالاتر خواهد بود. هنگام خرید کابل باید به مطابقت جریان آن با شارژر دقت کرد. سرعت شارژ دستگاه‌های تلفن همراه با پیدایش کابل‌های فست شارژ در سال ۲۰۱۷ بسیار افزایش یافته است. کابل‌های فست شارژ قادرند ۲ تا ۴ برابر سریع‌تر از کابل‌های عادی تلفن همراه را شارژ کنند.

شرکت بازرگانی آراد مفتخر است که کابل‌های متنوع، متناسب با نیازهای مشتریان را عرضه کرده و با ارسال رایگان به سراسر ایران به دست مشتریان محترم می‌رساند. برای اطلاعات بیشتر و آشنایی با محصولات موجود در گروه بازرگانی آراد، در فروشگاه سایت کابل رابط را ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *